Četiri veoma iščekivana naslova stižu na HBO GO tokom druge polovine marta, a među njima su – nove sezone hit serija „Milijarde“, „Dobra borba“ i „Pad viteza“, kao i „Slatke male lažljivice: Perfekcionisti“, spinof poznatog svetskog hita.

https://pressroom.hbo.rs/siteimages/goimages/series/85000/85534/-GO1_-_576.jpg

Milijarde IV │Billions IV

Nova epizoda ponedeljkom na HBO GO-u

Dobitnici Emija i Zlatnog globusa, Pol Džijamati i Dejmijan Luis, glume u ovoj zamršenoj drami o ulozi politike u svetu njujorških visokih finansija. Putevi promućurnog i prepredenog državnog tužioca, Čaka Roudsa (Džijamati), i izvanrednog i ambicioznog magnata hedž fondova, Bobija Eksa Ekselroda (Luis), uskoro će se ukrstiti, a svaki od njih koristi svu svoju pamet, moć i uticaj da nadmudri onog drugog. U ovoj provokativnoj seriji, ulozi se mere milijardama.

Glume: Pol Đijamati, Dejmijan Luis, Megi Sif, Malin Akerman, Tobi Leonard Mur

TREJLER: https://youtu.be/ThuVE1PiLXM

https://pressroom.hbo.rs/siteimages/galleryimages/353000/353295/resized/TGF-S03-Casti_-_576.jpg

Dobra borba III │The Good Fight III

Nova epizoda četvrtkom na HBO GO-u

„Dobra borba“ se nastavlja godinu dana nakon događaja iz poslednje epizode serije „Dobra žena“. U ovoj seriji, velika finansijska prevara je narušila ugled mlade pravne zastupnice Maje Rindel, istovremeno ostavivši njenu mentorku i kumu, Dajanu Lokart, bez ušteđevine. Izbačene iz firme Lokart&Li, pridružuju se Luki Kvin u jednoj od najistaknutijih čikaških advokatskih firmi. U trećoj sezoni, Dajana Lokart pokušava da otkrije da li je moguće odoleti ludoj administraciji i sačuvati zdrav razum, dok Ejdrijan Bouzman i Liz Redik-Lorens teško izlaze na kraj sa novim post-činjeničnim svetom, u kom advokat sa najboljom pričom pobeđuje advokata sa najboljim činjenicama. U međuvremenu, Luka Kvin balansira između bebe i svoje nove ljubavi, a Maja Rindel pronalazi novog Mefista u Rolandu Blamu, advokatu nalik Roju Konu, koji je ogrezao u korupciji.

Glume: Kristin Baranski, Rouz Lesli, Kuš Džambo, Delroj Lindo, Odra Mekdonald

TREJLER: https://youtu.be/hetXEsKmXEY

https://pressroom.hbo.rs/siteimages/goimages/series/85000/85193/-GO1_-_576.jpg

Slatke male lažljivice: Perfekcionisti │ Pretty Little Liars: The Perfectionists

Premijera na HBO GO-u 21. marta

Sve u vezi sa gradom Bikon Hajts izgleda savršeno – od vrhunskog koledža do njegovih preterano ambicioznih stanovnika – ali ništa u Bikon Hajtsu nije onako kako izgleda. Kada stresno okruženje dovede stanovnike do tačke pucanja, nekome padne mrak na oči i dogodi se ubistvo. Dok zajedno pokušavaju da reše misteriju ubistva, postaje jasno da se iza svakog Perfekcioniste krije tajna, laž – i potreba za alibijem.

Glume: Eli Braun, Sofija Karson, Hejli Erin

TREJLER: https://youtu.be/Q3lveU7MzlA

Pad viteza II │ Knightfall II

Premijera na HBO GO-u 26. marta

Vitezovi templari su bili najmoćniji, najbogatiji i najtajanstveniji vojni red Srednjeg veka, čiji zadatak je bio čuvanje najdragocenijih relikvija hrišćanstva – Svetog grala – i tajni koje mogu izazvati veliko uništenje. „Pad viteza“ zalazi dublje u skriveni svet ovog legendarnog bratstva monaha ratnika. Od njihovih bitaka u Svetoj zemlji, preko složenih odnosa sa kraljem Francuske, do izdaje koja će ih na kraju odvesti do tragičnog kraja, priča o vitezovima templarima nikad do sada nije ispričana u potpunosti.

Glume: Sajmon Merels, Tom Kalen, Džim Karter, Padraik Dilejni, Džulijan Ovenden

TREJLER: https://youtu.be/Dl-GBPhQm5k