EKSKLUZIVNA PREMIJERA NOVE SERIJE

„BRITANIJA“

(engl. „BRITANNIA“)

OD 19. JANUARA CELA SEZONA U PONUDI HBO GO VIDEO USLUGE

HBO PREMIJERA: 23. JANUARA U 20H

OD IZVRŠNIH PRODUCENATA DŽEZA BATERVORTA, TOMA BATERVORTA I DŽEJMSA RIČARDSONA

GLUME: DEJVID MORISI, KELI RAJLI, NIKOLAJ LIE KAS, LIJANA KORNEL, ZOI VANAMEJKER

*** 

Home Box Office, vodeća premijum televizijska mreža s ponosom najavljuje premijeru nove serije „Britanija“ (Britannia), koja će putem video usluge na zahtev HBO GO biti dostupna od 19. januara, kada će biti dostupna cela sezona.

Na HBO kanalu premijera će biti 23. januara u 20.00 h, dok će po jedna nova epizoda biti emitovana svakog utorka u istom terminu.

Kad su Rimljani napali Britaniju 43. godine, Kera (Keli Rajli), ćerka kralja Kantijaka, primorana je da zaboravi na nesuglasice sa glavnom protivnicom kraljicom Antedijom (Zoi Vanamejker) kako bi se spasile od napadača. Rimljani, predvođeni generalom Aulom Plaucijem (Dejvid Morisi), rešeni su da uspeju tamo gde je Julije Cezar doživeo poraz i pokore tu mističnu zemlju na samoj ivici Rimskog carstva. Aulo je snažan i žilav vođa, ali krije veliku tajnu koja može da ugrozi njegovu misiju. Dok se plemena i druidi ujedinjuju da bi se borili protiv Rimljana, Keri je poverena uloga života dok vodi otpor protiv moćne rimske vojske.

 

 

***

O HBO EUROPE

HBO Europe donosi premijum televizijske kanale HBO i Cinemax, kao i usluge videa na zahtev HBO GO i HBO On Demand, putem ponude partnera operatera u Poljskoj, Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Rumuniji, Bugarskoj, Moldaviji, Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, Kosovu, Crnoj Gori, Makedoniji, te Bosni i Hercegovini.

HBO Nordic nudi pretplatu na premijum uslugu videa na zahtev direktno korisnicima, ali i putem partnera operatera u Švedskoj, Norveškoj, Finskoj i Danskoj.