„ZAPADNI SVET“ (engl. „WESTWORLD“) 23. APRILA

Home Box Office, vodeća premijum televizijska mreža s ponosom najavljuje premijeru nove, druge sezone serije „Zapadni svet II“ (Westworld II), koja će premijerno biti prikazana 23. aprila na HBO-u i HBO GO-u, paralelno sa američkom premijerom.

Trejler za drugu sezonu predstavljen je na Superboulu čime je postao prva HBO reklama na Superboulu u poslednjih 20 godina.

 

Emijem nagrađenu desetodelnu seriju „Zapadni svet“ za televiziju su kreirali izvršni producenti Džonatan Nolan  i Lisa Džoj, dok su ostali izvršni producenti Dž. Dž. Abrams, Atena Vikam, Roberto Patino, Ričard Luis i Ben Stivenson.

Serija je inspirisana istoimenim filmom iz 1973. godine čiji scenario i režiju potpisuje Majkl Kričton. Govori o tematskom parku u kom rade roboti. Dobro došli u Zapadni svet! Otkrijte svet u kome svačiji apetit može biti zadovoljen.

Prvu sezonu „Zapadnog sveta“ pogledajte na www.hbogo.rs .

***

O HBO EUROPE

HBO Europe donosi premijum televizijske kanale HBO i Cinemax, kao i usluge videa na zahtev HBO GO i HBO On Demand, putem ponude partnera operatera u Poljskoj, Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Rumuniji, Bugarskoj, Moldaviji, Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, Kosovu, Crnoj Gori, Makedoniji i Bosni i Hercegovini. U Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Crnoj Gori, Bugarskoj, Mađarskoj, Češkoj, Slovačkoj i Rumuniji HBO GO je istovremeno dostupan direktno korisnicima.

HBO Nordic nudi pretplatu na premijum uslugu videa na zahtev direktno korisnicima, ali i putem partnera operatera u Švedskoj, Norveškoj, Finskoj i Danskoj.