Kanal E! je najavio da je Dwayne „The Rock“ Johnson, jedna od najvećih zvezda u industriji zabave, filantrop, preduzetnik i nekadašnja WWE zvezda dobitnik nagrade „The People’s Champion“ ovogodišnjeg People’s Choice Awards. Glumac koji je 15 puta bio nominovan, a dvostruki dobitnik People’s Choice Awards, Dwayne „The Rock“ Johnson dobitnik je priznanja za doprinos industriji zabave, preduzetništvo i nepokolebljivu podršku ugroženoj deci i porodicama koju pruža kroz mnoga filantropska partnerstva. People’s Choice Awards 2021 će imati prenos na kanalu E! u utorak, 7. decembra u 03:00 časova direktno iz Barker Hangar u Santa Moniki, Kalifornija.

Dwayne je jedan od najomiljenijih glumaca našeg doba koji je tokom svoje karijere nizao vrtoglave uspehe“, rekla je Jen Neal, Izvršna potpredsednica za Entertainment Live Events, Specials & E! News, NBCUniversal Entertainment Television and Streaming. „U vremenu velike nesigurnosti, Johnson je dokazao neverovatnu sposobnost da ljudima digne duh i stavi osmeh na lice uprkos okolnostima. Njegovi filantropski napori i prisustvo na društvenim mrežema su ga učinili liderom i predstavlja inspiraciju mnogima, zbog čega je on najbolji izbor za ovogudišnju „The People’s Champion“ nagradu.“

Johnson je trendseter u globalnoj industriji zabave i preduzetništva koji kontinuirano niže uspehe u svim poslovima kojim se bavi. Dwayne je suosnivač i direktor kompanije Seven Bucks, globalnog preduzeća na više platformi koje posluje u svetu zabave čiji je cilj da na prvo mesto stavi svoje korisnike i ponudi im autentičnost i strast. Johnson i Seven Bucks Productions su nedavno sklopili partnerstvo sa Netflix-om kako bi snimili međunarodni akcioni triler „Red Notice“ koji se prikazuje u odabranim bioskopima i na Netflix-u i koji je oborio rekorde prvog premijernog dana i vikenda.