Malo mašte i delić prirode – u samo nekoliko koraka napravite jedinstvenu prazničnu dekoraciju

Tokom decembra većina domova predstavlja pravu oazu novogodišnjih poklona i ukrasa. Kraj godine sve nam je bliži i zato u susret praznicima kompanija JYSK donosi inspiraciju za posebnu prazničnu dekoraciju. Posebna je zato što je sami kreirate, uz pomoć onoga što možete pronaći u prirodi i svom najbližem okruženju.

Kupovina ukrasa nije uvek najbolje rešenje, jer uz ove DIY ideje, vaše dekoracije će sigurno biti autentične, a pored toga, izrada sopstvenih proizvoda dopušta vam da se kreativno izrazite, ali i da kvalitetno provedete vreme sa ukućanima.

Poznata influenserka Marijana Kinđer Petrić (masha_kindjer) otkrila je na koji način možete da napravite svoju prazničnu dekoraciju u samo četiri koraka, a sve što vam je potrebno jeste dobra ideja, malo mašte i delić prirode. 

„Uživam u kreativnom stvaranju i uvek mi je draže da svoj dom oplemenim kreacijama koje sam sama osmislila, uz malo truda i mašte. Ukrase koje napravim često poklanjam prijateljima i zaista se svi oduševe. Smatram da je DIY opcija uvek zanimljivija od kupovine dekoracija koje su neretko iste i mogu se pronaći u većini prodavnica“, rekla je Marijana Kinđer Petrić i dodala da za nju prvi korak predstavlja traganje inspiracije u samoj prirodi, a ukoliko u kući pronađe nekoliko sveća i sunđer, ukras dobija dodatnu toplinu.

Tokom izrade, važno je da se ne plašite da pogrešite, već da date prostora vašoj kreativnosti.

  1.  Isecite sunđer na tanje delove i postavite tako da prekriju tacnu.
  2. Učvrstite sveće u sunđer.
  1.  Prekrijte tacnu i sunđer zelenilom. Mahovina je sigurno odličan izbor.
  2. Za ukrašavanje iskoristite detalje iz obližnjeg parka ili šume, a žirevi, kestenje, šipak i šišarke su samo neki od predloga.
Ukoliko vam se sviđa ideja, pozivamo vas da svoju inspiraciju pod sloganom “Čaroliju praznika pokreću tvoje ruke” podelite sa drugima na Instagramu, uz hešteg #JYSKCarolijaPraznika i #JYSK.rs

Ne postoji pogrešna ideja i način izrade dekoracije. Iskoristite sve ono što vas inspiriše u prirodi, jer će to sigurno doprineti jedinstvenosti i održivosti vaših ukrasa, koje ćete koristiti dugi niz godina. DIY praznična dekoracija sadrži vaš lični pečat i zato uvek može biti lep i poseban poklon za vaše najdraže.

Kompanija JYSK pokrenula je novu kampanju “Čaroliju praznika pokreću tvoje ruke” kako bi nas podstakla da živimo u skladu sa prirodom, razvijamo svoju kreativnost i podržimo održivost. Jer najsjanije su one uspomene u koje uložimo sopstveno vreme i trud. 

Za još inpiracije možete da posetite profile influensera koji su već podržali ideju:

https://www.instagram.com/p/CXoRi9MDs6l/

https://www.instagram.com/p/CXnmPPKsRem/

https://www.instagram.com/p/CXqGTeSsVQU/

https://www.instagram.com/p/CXrGdd5M3J9/