Adidas Running predstavio je unapređenu AlphaBOUNCE Beyond siluetu, dizajniranu za sportiste koji iz dana u dan nadmašuju sopstvene granice. Silueta inovativnog dizajna, visoke funkcionalnosti i estetike, namenjena je profesionalcima koji se u okviru treninga bave trčanjem, kako bi unapredili formu i postali još bolji na terenu. Među sportistima koji vežbaju u novom modelu su Geret Bejl, popularni fudbaler Real Madrida, Karolina Voznjacki, svetski broj jedan u ženskom tenisu, košarkaši Damjan Lilard i Džejms Harden, kao i ragbista Boden Baret.

Brzina i okretnost predstavljaju moju najveću prednost na terenu. Nakon što sam u treninge uključila više trčanja, počela sam da primećujem veliku razliku u formi. AlphaBOUNCE Beyond silueta dodatno utiče na to, iz dana u dan mi pomažući da unapredim igru“, istakla je šampionka Autralian Open turnira za 2018, Karolina Voznjacki.

Pri kreiranju AlphaBOUNCE Beyond patika korišćene su najinovativnije tehnologije i materijali, kombinovani tako da pruže tri ključna preduslova neophodna svim sportistima: prianjanje, udobnost i pokretljivost.

Savršeno prianjanje omogućeno je zahvaljujući jedinstvenom prozračnom gornjištu bez šavova, dizajniranom pomoću Aramis tehnologije, koje stopalu pruža potpunu podršku. Upravo zbog ove osobine, ali i  lagane EVA pene, nova silueta savršena je za sportiste čiji treninzi zahtevaju trčanje sa čestom promenom pravaca. Dodatna podrška peti pruža osećaj potpune stabilnosti, udobnosti i fleksibilnosti tokom igre, dok specijalno jedinjenje Continental Rubber™ obezbeđuje izdržljivost u svim vremenskim uslovima i na svim vrstama podloge.