Pesma “Zovi me Lena”, sa kojom Lena Kovačević učestvuje na domaćem izboru Pesme za Evroviziju, objavljena je na YouTube kanalu.

Autor muzike je Darko Dimitrov, tekst su napisali Darko Dimitrov i Vladimir Danilović, aranžman su uradili: Darko Dimitrov, Robert Bilbilov, Lazar Cvetkoski.

Ovu pesmu Lena je posvetila svojoj majci koja je nedavno preminula.“Pesma “Zovi me Lena” je moj poklon majci koja je uticala na to da se bavim muzikom. Ona je mene najviše podržavala na tom putu. Pesma izlazi neposredno pred njen rođendan. – Ovo ostvarenje je u mom muzičkom stilu i u skladu sa nečim što ja godinama negujem. Mislim da je lepa fuzija i instrumenata, i melodije, i stilova, i svega što ja volim. Zahvaljujem se mnogo Darku Dimitrovu koji je kompozitor i producent, ali ovoga puta i tekstopisac i idejni tvorac i pesme i naslova pesme. Da on nije bio tako kreativno ubedljiv, zaista ne bih verovatno ni poželela da budem deo neke velike manifestacije, ali stvarno sam srećna što smo deo ovogodišnjeg izbora Pesme za Evroviziju”, izjavila je Lena.

Za Leninu pesmu i učešće na srpskom izboru Pesme za Evroviziju već vlada veliko interesovanje, kako na domaćim forumima i mrežama, tako i među inostranim fanovima Eurosonga.

Bilbord Newsletter

Odabrane objave u vašem inbox-u
+ pristup objavama samo za korisnike.

Besplatna prijava