Klimatizovane udobne dvorane CineStar bioskopa u Srbiji su idealno mesto za izlazak tokom vrelih dana u julu. Na repertoru CineStar bioskopa u Beogradu (Ada Mall), Novom Sadu (Big), Pančevu (Big) i Zrenjaninu (Big), naći će se najnoviji filmski naslovi u distribuciji Blitz Filma: triler sa Milom Jovović i Semom Vortingtonom “Do zadnjeg daha” (4. jul); napeti letnji triler sa ajkulama “Nešto je u moru” (11. jul); filmski spektakl nastao prema jednom od najpopularnijih avanturističkih romana na svetu, “Grof Monte Kristo” (11. jul); animirani film za celu porodicu “Nerazdvojni” (18. jul), akciona avantura “Tornado 2” (18. jul), nastavak blokbastera o lovcima na tornada. Pored fiilmova, CineStar donosi posebnu akciju koja će filmsko iskustvo učiniti još boljim: uz svaku kupljenu ulaznicu za bilo koji film, dobija se poklon bon od 120 dinara koji se može iskoristiti u Cinema Barovima u Novom Sadu i Beogradu.

Blokbaster “Do zadnjeg daha” (od 4. jula u bioskopima) stiže od producenata mega uspešne franšize „Džon Vik”. U ovom napetom akcionom trilere u glavnim ulogama gledamo Milu Jovović, zvezdu franšize „Pritajeno zlo” , oskarovku Dženifer Hadson, Sema Vortingtona i Komona. Priča prati majku Maju (Hadson) i njenu ćerku koje su prisiljene da žive pod zemljom nakon što planeta Zemlja postane neprikladna za život zbog nedostatka kiseonika. Jedino su mogući kratki izleti na površinu zahvaljujući najmodernijem odelu za kiseonik, koje je izradio Majin suprug Darijus (Komon), za koga ona pretpostavlja da je mrtav. Kada se pojavi misteriozni par, tvrdeći da poznaje Darijusa i da zna njegovu sudbinu, Maja s oprezom pristaje da ih pusti u svoj bunker. Postaviće se pitanje da li su oni zaista ono za šta se predstavljaju. Ulaznice za ovaj trailer mogu se nabaviti na blagajnama i sajtu CineStar bioskopa.

Triler “Nešto je u moru” (11. jul) prikazuje kako se san o venčanju na idiličnoj destinaciji pretvara u noćnu moru kada se pet prijateljica prisilno suočava sa svojim najvećim strahovima na otvorenom moru. Luksuzni raj ispunjen palmama predstavlja pozornicu za ono što bi trebalo da bude zabavno okupljanje starih prijateljica. Međutim, kada na idiličnom odredištu za venčanje izlet brodom krene naopako, zarobljene devojke će se uskoro naći u borbi za svoje živote, kao i za svoje prijateljstvo, dok hrabro plivaju kroz more prepuno morskih pasa.

Spektakularna visokobudžetna avantura “Grof Monte Kristo” (11. jul) je najnovija filmska verzija zasnovana na popularnom istoimenom romanu Aleksandra Dime iz 1844. godine. Meta mračnog plana, mladi Edmond Dantes, uhapšen je na dan svog venčanja zbog zločina koji nije počinio. Nakon četrnaest godina u ostrvskom zatvoru, uspeva da izvede smeli beg. Sada bogat iznad svojih snova, preuzima identitet Grofa Monte Krista i sveti se trojici muškaraca koji su ga izdali.

Animirani film za celu porodicu “Nerazdvojni” (18. jul), sinhronizovan na srpski jezik, dolazi od scenarista velikog hita „Priča o igračkama” dolazi zabavna avantura o dva nerazdvojna prijatelja: napuštenom plišanom medvediću i lutku beskrajne mašte. Kada se u starom pozorištu u parku ugase svetla, lutke ožive. Među njima je Don, koji je umoran od toga da svaki dan glumi da nije pametan. Sanja o tome da najzad postane pravi heroj i I hrabro odlučuje da ode iz pozorišta i krene u otkrivanje velikog sveta i sopstvenog života! Na tom putovanju susreće Dogi Doga, napuštenu plišanu igračku koja želi da postane rep zvezda. To je početak velike avanture i prijateljstva koje će njihove snove pretvoriti u stvarnost i dokazati da čak i oni najmanji mogu odigrati herojske uloge.

Tornado 2”, u distribuciji Blitz Filma, stiže 18. jula. Od producenata uspešnih franšiza iz doba Jure, Borna i Indijane Džonsa dolazi novo poglavlje blokbastera iz 1996. godine. U filmu glume Dejzi Edgar-Džons (nominovana za Zlatni globus) i Glen Pauel, koji predvode novu generaciju lovaca na oluje. Edgar-Džons igra Kejt Kuper, bivšeg lovca na oluje koju je proganjao razorni susret sa tornadom tokom studija, a sada proučava oluje sa sigurnog ekrana u Njujorku. Njen prijatelj Havi (Entoni Ramos) je namami na otvoreno da testira revolucionarni novi sistem za praćenje. Tamo im se putevi ukrštaju sa Tajlerom Ovensom (Pauel), šarmantnom i bezobzirnom superzvezdom društvenih medija, koji uživa da objavljuje avanture u lovu na oluju sa svojom raskalašnom ekipom, uz moto “što opasnije, to bolje”. Kako se sezona oluja intenzivira, oslobađaju se nikada ranije viđeni, zastrašujući fenomeni, a Kejt, Tajler i njihovi takmičarski timovi se nalaze u životnoj borbi na putevima višestrukih olujnih sistema koji se spajaju iznad centralne Oklahome.

Za kompletnu listu filmova koji dolaze na raspolaganju je sajt cinestarcinemas.rs

CineStar na društvenim mrežama:

Facebook: CineStarCinemasSrbija
Instagram: @cinestarcinemas_rs
TikTok: @cinestarcinemas_rs