Trenutno najatraktivniji filmski par, Margo Robi i Rajan Gosling, izazivaju veliku pažnju na svim kontinentima zbog premijere dugo očekivanog filma o najpopularnijoj lutki na svetu – “Barbie”, u distribuciji Blitz filma!

U bioskopima širom sveta projekcije su nedeljama unapred rasprodate, a takav je slučaj i u Srbiji. Tim povodom organizuje se ekskluzivno CineLady veče 19. jula u CineStar bioskopima u Beogradu (Ada Mall) gde će biti i rooftop Barbie žurka, u Novom Sadu (Big Shopping Center), Pančevu (BIG) i Zrenjaninu (BIG).

Blitz Film

Posetiteljke očekuje piće dobrodošlice i preko 100 poklona za najsrećnije kao i razni prostori za ljubiteljke dobrog manikira i šminke.

Bioskopi u Srbiji biće u znaku roze boje kada će publika dobiti priliku da pretpremijerno uživa u filmu o kome svi pričaju.

Ceo događaj u Beogradu počinje spektakularnom žurkom od 18.30 uz fenomenalnu DJ-Nadeždu Dimitrijević, koja će biti zadužena za dobru Barbie atmosferu.

U Ada Mallu u Beogradu publiku očekuje i NYX Professional Makeup korner koji će biti tu da doda Barbie “pečat” uz NYX poklon pakete za najsrećnije, a biće na raspolaganju i  kafeterija Šećer korner, Slatkoteka korner, OPI Nail Art korner, a pored svega toga Ada Mall poklanja 50 VIP kartica lojalnosti sa stalnim popustima u centru. S obzirom na interesovanje, očekuje se da će sve sale biti u znaku Barbie CineLady.

Blitz Film

U svim CineStar bioskopima pored uživanja na velikom platnu, posetiteljke očekuju:  Avon Beauty kutak za lepotu uz poklone za najsrećnije, piće dobrodošlice,  FOREO Sweden pokloni i maske za lice, Mattel Barbie lutke i NYX kozmetički proizvodi.


Barbara Millicent Roberts, poznatija kao lutka Barbie, stvorena je davne 1959. godine. Uz nju su odrastale brojne generacije, a Barbie je tokom godina menjala uloge i zanimanja.  Barbie je do sada imala brojne animirane filmove, ali ovaj filmski hit o kojem bruji ceo svet je nešto sasvim posebno. Režiju potpisuje Greta Gervig, a glumačku postavu čine i Vil Ferel, Kejt Mekinon, Sima Liu, Majkl Sera i Amerika Ferera.