Pogledajte 7 neodoljivih modela za jesen i zimu

Globalni lifestyle brend UGG zauvek je promenio viđenje obuće za hladnije dane i tokom vremena prerastao u modni favorit bez kog se ne mogu zamisliti jesenja i zimska sezona.

Ležernost, udobnost i kvalitet su glavni aduti ovog američkog brenda koji je predstavio nekoliko novih modela za svaki dan, od plitkih, klasičnih čizama kod kojih je udobnost imperativ, do obuće sa platformom, vodootpornih modela za kišu i toplih, kućnih papuča sa krznom.

Modeli sa platformom izdvojili su se kao favoriti za jesen zahvaljujući minimalističkom dizajnu i neverovatnoj udobnosti. Odličan su izbor za prelazni period jer se savršeno kombinuju sa suknjamam i haljinama, ali i sa farmerkama, te se nameću kao idealan par obuće za svakodnevna ležerna izdanja.

Kolekciju za jesen i zimu brenda UGG možete da pronađete u prodavnicama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, na onlajn šopu Fashion&Friends, kao i na istoimenoj aplikaciji, a mi vam u nastavku donosimo 7 neodoljivih modela koji vladaju ovom modnom sezonom.

1.  Classic Mini Platform čizme sa UGGplush™ vunenom postavom

  1. Classic Ultra Mini čizme

  1. Classic Mini II plitke čizme klasičnog dizajna

  1. Classic Brellah Mini čizme

  1. Disquette antilop papuče

  1. Classic Maxi Mini čizme sa postavom od UGGplush™ vune i liocela

  1. Classic Chillapeak čizme