Dugoočekivana kolekcija Rabanne H&M ekskluzivno je predstavljena u Beogradu, u prisustvu velikog broja poznatih ličnosti iz sveta mode, muzike i filma, iz Srbije i regiona. Ceo događaj je protekao u znaku šljokica, srebra i zlata, u skladu sa glavnom temom ove dizajnerske saradnje.

Photo: Warp studio - promo

Nina Janković, Buč Kesidi, Danijela Dimitrovska, Marina Ćosić – neke su od poznatih ličnosti koje su među prvima u svetu imale priliku da ponesu novu Rabanne H&M kolekciju, dok su pored njih, na velikoj žurci, prisustvovali i Seka Aleksić, Kristina Radenković, Ivana Nikolić, Aleksandra Jeftanović, Ivana Dudić, Matea Milosavljević, Ena Luna i mnogi drugi. Celokupna lokacija pretvorena je u spektakularni disko klub, a živopisni detalji su bili na svakom koraku - od prezentacije kolekcije, foto zone, tematskih koktela do svih ostalih detalja koji su prisutne ostavili bez daha.

Photo: Warp studio - promo

Pored upoznavanja zvanica sa blistavim svetom ove kolaboracije, vrhunac večeri bilo je iznenađenje, nastup pop zvezde Nataše Bekvalac, koja je izvela svoje najveće hitove u potpuno novom, disko aranžmanu. Nataša je za ovu priliku odabrala Rabanne H&M ljubičasti komplet, a nakon koncerta koji je atmosferu doveo do usijanja, provod je nastavljen u ritmu najvećih domaćih i stranih disko hitova, koje je puštala DJ Blair Lea.

Inspirisani nasleđem koje Rabanne modna kuća do danas nosi sa sobom, kreativni direktor Julien Dossena i H&M oduševili su publiku kolaboracijom koja briše liniju koja razdvaja retro i futurizam, pomera granice ukusa i na najbolji način oslikava živopisnu prirodu ovog brenda. Težnja za balansom između glamura i svakodnevnog je upravo ono što oslikava ovu kolekciju, koja je poseban akcenat stavila na koncept održivosti.

Photo: Warp studio - promo

Rabanne H&M kolekcija se sastoji od ženske i muške odeće, modnih dodataka i kućnog dekora koji predstavljaju pohvalu izuzetnosti, šiku i neprikosnovenom dizajnu. Kolekcija će biti dostupna od 9. novembra, u H&M prodavnici, u Knez Mihailovoj, kao i na internet stranici www.hm.com.