Povratak italijanskog modnog brenda Patrizia Pepe na naše tržište prošle jeseni oduševio je ljubiteljke sofisticiranog stila.

Prepoznatljiv po minimalističkoj estetici s pomakom, brend je zasluženo stekao kultni status posle gotovo tri decenije postojanja na svetskoj modnoj sceni. Modeli Patrizia Pepe namenjeni su trendi, prefinjenim i samouverenim ženama koje istinski uživaju u modi, a zaštitni znak brenda the Fly postao je simbol besprekornog kvaliteta utkanog u svaki komad.

Sredinom aprila otvorena je prva monobrend radnja Patrizia Pepe u prizemlju šoping centra Galerija Belgrade, koja savršeno oslikava prefinjeni duh brenda i pleni pažnju nenametljivim luksuzom.

Prostorom dominiraju bele pločice i somot u zagasitoružičastoj boji, dok se su središtu radnje kao neočekivani detalj javlja staklena disko-kugla. Centralnu poziciju zauzima neonski znak the Fly, koji doprinosi glam ugođaju i poziva na istraživanje nove, senzualne kolekcije Patrizia Pepe.

Kolekcijom za proleće/leto 2021. preovlađuju čiste linije, ravni krojevi, kao i aksesoari u jarkim nijansama poput tirkizno plave, ružičaste i neon žute, koji daju savršeni stilski pečat svakoj odevnoj kombinaciji.

Glavni aduti sezone su haljine jednostavnog, ali moćnog kroja, elegantne kargo pantalone i seksi suknje sa šlicem.

Istražite prolećnu kolekciju u prodavnici Patrizia Pepe u Galeriji Belgrade, multibrend radnjama Fashion&Friends u šoping centrima Ušće, Rajićeva i Galerija Belgrade, kao i u onlajn šopu fashionandfriends.com.