Prvi put viđen u martu 2023. godine kao deo druge serije MoonSwatch lansiranja, OMEGA i Swatch originalni Mission to Moonshine Gold sat je pušten kao prvi od nekoliko alternativnih verzija MoonSwatch sata sa temom "Meseca", koji je sam deo prve kolekcije MoonSwatch satova sa temom planeta.

Retko je da OMEGA i Swatch ponovo stave u prodaju cenjenu kolekciju MoonSwatch, ali, jednom u plavom mesecu... doslovno. Baš na vreme za neobičan lunarni događaj, Moonshine Gold MoonSwatch se ponovo pojavljuje širom sveta i ovog puta dolazi u prelepom plavom izdanju.

Najnoviji MoonSwatch od strane OMEGA-e i Swatch-a je svojevrsni "dvostruki uronak", vraćajući plavi Mission to Neptune sat u novom izdanju sa detaljima od Moonshine Gold-a (primetite pozlaćene kazaljke), upravo u vreme retkog lunarnog trenutka.

OMEGA x Swatch Neptune MoonSwatch

Novi MoonSwatch dolazi u pravo vreme u skladu sa lunarnim događajem Plavi Mesec, gde će, da, mesec zapravo biti plav. Čini se da je ovo odgovarajuće vreme za puštanje jednog od najteže dostupnih satova u galaksiji.

Napomena da je ranije ove godine bilo ponovnog snabdevanja prvim Mission to Moonshine Gold MoonSwatch satom, pa je verovatno da su OMEGA i Swatch, videći povećanu potražnju za pristupačnom MoonSwatch kolekcijom satova, odlučili da izbace veće količine verzije Mission to Moonshine Gold MoonSwatch.

Govoreći o toj pomami, relativna retkost MoonSwatch satova dovodi fanove u uzbuđenje, konstantno izazivajući negativne komentare na Instagram stranici Swatch-a dok potencijalni kupci izražavaju nezadovoljstvo zbog nemogućnosti da nabave MoonSwatch satove po maloprodajnim cenama, čak i pre nego što se satovi zapravo pojave u prodaji.

OMEGA x Swatch Neptune MoonSwatch

To je težak izazov za kolekcionare satova sa ograničenim budžetom, s obzirom da se neki od MoonSwatch satova prodaju po više od dvostrukih maloprodajnih cena na sajtovima za prodaju polovnih satova. Originalni MoonSwatch Mission to Neptune, posebno, je veoma cenjen.

Kada se uzme u obzir da tipični OMEGA satovi koštaju hiljade dolara, čini se da je čak i to relativno povoljno u poređenju. Nadamo se da će MoonSwatch Mission to Neptune Moonshine Gold biti manje retkost od samog Plavog Meseca.

Moda: Najnoviji Trendovi, Odeća, Obuća i Dodaci | Kolekcija Stilova
Najnoviji trendovi i stilovi iz sveta mode. Otkrijte širok izbor odeće, obuće i dodataka za savršen modni izgled. Budite u trendu!