Megan Fox je svoj glumački debi imala 2001. godine, a tri godine kasnije postala je poznata širom sveta kada se pojavila na velikom platnu u filmu "Confessions of a Teenage Drama Queen" zajedno sa Lindsay Lohan. Njen uspeh je naglo porastao 2007. godine, kada je ostvarila ulogu u hit filmu "Transformers".

Dve godine kasnije, vratila se u ulozi Mikaele Banes u nastavku filma "Transformers: Revenge of the Fallen", koji je bio deo filmskog serijala vrednog milijardu dolara.

Sports Illustrated

Od tada je Fox glumila u brojnim filmovima, uključujući "Jennifer’s Body" (za koji je osvojila Teen Choice Award), franšizi "Teenage Mutant Ninja Turtles", "Till Death" i "The Expendables", među mnogim drugima. Takođe, imala je stalnu ulogu u TV seriji "New Girl" na kanalu Fox.

Našla se na naslovnim stranama časopisa poput Allure, Esquire, Entertainment Weekly, GQ, Interview, Cosmopolitan, Rolling Stone, Elle i drugih. Takođe je radila kao ambasadorka za Giorgio Armani Beauty.

Modeli - Bilbord Magazine
Budite u toku sa najnovijim vestima iz mode, automobila, kulture i dešavanja uz naš informativni i zanimljiv blog | Inspirišite se trendovima! 🎉