Kings of Indigo sa ponosom predstavlja svoju novu kolekciju za proleće/leto 2024. godine. Sveža održiva kolekcija džinsa i odeće uključuje nove modele džinsa i širok spektar lanenih stilova.

Kolekcija kombinuje sezonske stilove i Kings Of Indigo klasike; njihovu Royal Core kolekciju koja nikada nije van zaliha i uvek je u trendu.

Njihove nove farmerke odgovaraju

Predstavljamo JOAN & ADELIO. JOAN je moderna široka niska farmerka za žene. ADELIO je pet džepna farmerka sa širokom nogavicom. Ovaj kroj dolazi i u kratkoj verziji, za vrele letnje dane i noći.

Kings Of Indigo

Savršene košulje od teksasa

Po popularnom zahtevu, brend je dodao svoj večni ENDA DŽEPOV model u mešavini pamuka i tencela za mekani i lagan osećaj. Za žene, uvode model SAIKA, teksas košulju sa opuštenim krojem i istim glatkim materijalom.

Prirodna čarobna lan

Ove sezone, Kings of Indigo nudi široku paletu boja napravljenih od 100% lana: Detelina sa četiri lista, Bungee Cord, Tamno plava, Optički bela i Rubin crvena. Kolekcija uključuje različite komplete koje možete mešati i kombinovati.

Kings Of Indigo

Savršene košulje od teksasa

Po popularnom zahtevu, brend je dodao svoj večni ENDA DŽEPOV model u mešavini pamuka i tencela za mekani i lagan osećaj. Za žene, uvode model SAIKA, teksas košulju sa opuštenim krojem i istim glatkim materijalom.

Kraljevski Essencijal - uvek dostupan, uvek u stilu

Čiste farmerke: potpuno organske - neutralne na ugljenik - bez toksičnih materija. Brend je osvežio svoju Kraljevsku Essencijal kolekciju klasičnih farmerki sa 29 najprodavanijih stilova. Od širokih do uskih, i od suženih do širokih nogavica. Sa 13 modela ženskih farmerki i 7 modela muških farmerki, Kings Of Indigo nudi savršeno pristajanje za (skoro) svakoga.

Kings Of Indigo

Džins pantalone, palazzo i kulf

Ove sezone, popularni i udobni Martin sa elastičnim pojasom dolazi u iznenađujućem džins materijalu. Za žene su predstavljena dva nova kroja pantalona. ELSA je nova visokostruka široka palazzo pantalona opuštenog kroja. LILIBET ima široke kulf pantalone A-linije sa visokim strukom i dolazi u veoma svetloj nijansi sa pranjem.

Lagani komadi od TENCEL™ Liocela u nijansi Four Leaf Clover

Od nove visokostruka široke palazzo pantalone, do ženstvenog kombinezona moćnog stila i letnje haljine za visoke temperature, nosive od sumraka do svitanja. Materijal od 100% LENZING™ TENCEL™ Liocela odlikuje se prelepim suptilnim svilenkastim sjajem i napravljen je od čipova drveta iz održivo upravljanih šuma u zatvorenom sistemu sa netoksičnim rastvaračima i obnovljivom energijom. Pored svoje trajnosti, oseća se mekano i prijatno je za kožu.

Kings Of Indigo

Kings Of Indigo

Kings Of Indigo je održiva marka džinsa, osnovana u Amsterdamu. Ova marka pionirski promoviše održivost od samog početka. Pod ovim premisama, stvaraju visokokvalitetne komade sa besvremenim dizajnom koji traju čitav život. Svi njihovi proizvodi se prave od organskih, recikliranih i nisko-uticajnih vlakana, sa ciljem da se minimizira ekološki otisak. U kombinaciji sa majstorstvom ove marke u izradi džinsa, njihova odeća postavlja visoke standarde.

‘Radi kako treba’ je zavet Kings of Indigo. Uvek napraviti svoje džinsove kako treba. Ali takođe, raditi ispravno prema planeti i prema onima sa kojima je delimo. Kings Of IndigoKings Of Indigo je održiva marka džinsa, osnovana u Amsterdamu.

Moda - Bilbord Magazine
Budite u toku sa najnovijim vestima iz mode, automobila, kulture i dešavanja uz naš informativni i zanimljiv blog | Inspirišite se trendovima! 🎉