GCDS kombinuje elemente ulične mode poput cargo pantalona i izražajnih cipela sa savremenim trendovima kao što su donje rublje kao spoljni sloj i neobične torbe kako bi stvorili besprekoran estetski izgled za svoju kolekciju za jesen/zimu 2023. Nova kampanja, snimljena od strane studija Ellisse pod vizijom kreativnog direktora Julijana Calze, inspirisana je šarmom Napulja, Calzinog voljenog rodno mesta.

GCDS/Studio Ellisse

Aksesoari zauzimaju centralno mesto sa ikoničnom Comma torbom od metalik kože, priključujući se brendovskoj energičnosti. Osim toga, Comma torba je takođe reinterpretirana u svetložutoj boji, sa rukohvatom u obliku starinskog telefona.

GCDS/Studio Ellisse

Zapaženi komadi spremne odeće uključuju džakard vuneni kardigan sa simpatičnim zakrpama koje podsećaju na dugačke dečačke dane. Mnogi komadi iz kolekcije su napravljeni od bouclé materijala, stvarajući lagani, ali izdržljiv materijal savršen za bilo koje vremenske uslove koje jesen može doneti.

GCDS/Studio Ellisse

Jedna od glavnih fotografija kampanje prikazuje seksi zabavu sa picom prepunu širokih farmerki, kargo pantalona i crnih dodataka, oslikavajući igrušku energiju i estetiku GCDS-a.

Moda: Najnoviji Trendovi, Odeća, Obuća i Dodaci | Kolekcija Stilova
Najnoviji trendovi i stilovi iz sveta mode. Otkrijte širok izbor odeće, obuće i dodataka za savršen modni izgled. Budite u trendu!