Kristen Harper, koja je odrasla u južnoj Kaliforniji, odlučila je da nastavi karijeru u modeliranju sa 20 godina kako bi joj pomogla da plati put do fakulteta. Često je dobijala otpor od agenata i klijenata koji su zahtevali da smrša. Umesto da se smanji da bi se uklopila u standardnu veličinu, Harper je ostala verna sebi i nastavlja da pojačava ideju pozitivnosti tela i samoljublja na svojim platformama.

Ko-pobednica 2021 Svim Search, proglašena je za početnika godine (sa Kejti Ostin) nakon pojavljivanja u izdanju iz '22. Harper je verena za kvoterbeka Detroit Lajonsa Džareda Gofa i glumila je u Ženama lige, veb seriji od šest epizoda u kojoj se pojavljuju žene i devojke NFL zvezda.

Sports Illustrated

Redovno volontira u raznim dobrotvornim organizacijama i organizacijama, uključujući Girls Inc., Forgotten Harvest i Farm Sanctuari, i bila je mentor mladim devojkama kroz radionice samopoštovanja i pozitivnosti na Detroit Lions akademiji u partnerstvu sa fondacijom Pure Heart.

Modeli - Bilbord Magazine
Budite u toku sa najnovijim vestima iz mode, automobila, kulture i dešavanja uz naš informativni i zanimljiv blog | Inspirišite se trendovima! 🎉