Prezentirajući suštinu života na ostrvu, BARTS-ova kolekcija za proleće/leto 2024. vodi nas na putovanje kroz tropska ostrva Pacifičkog okeana. Inspirisan belim plažama, živopisnim koralnim grebenima i obiljem flore i faune, kolekcija na predivan način spaja udobnost i suptilne detalje u niz jedinstvenih letnjih komada visokog kvaliteta.

Zamisli pesak pod tvojim nogama, tople sunčeve zrake na tvojoj koži i beskrajni plavi horizont. Ova idilična scena služi kao pozadina za kolekciju ispunjenu prirodnim oblicima i bojama, odajući opuštajući duh života na ostrvu. Sve je pažljivo izrađeno od održivih materijala i spremno za tropske odmore ili sunčane izlaske na lokalnoj plaži.

Kolekcija donosi osveženu interpretaciju kupaćih kostima kroz šest različitih tema. Prikazuje raznolike krojeve, od trouglastih i halter gornjih delova do kupaćih gaćica sa provokativno otvorenim zadnjicama i modela sa punijim pokrivanjem. BARTS nudi ekskluzivne šarene printove i sportske boje u celokupnom asortimanu, osiguravajući odgovarajući komad za svakav ukus i tip tela.

Barts
Barts

Na održivostnom planu, BARTS nastavlja svoje posvećenje. SS24 kolekcija koristi ekološki prihvatljive alternative poput recikliranog poliamida i prijatnog pamuka, obezbeđujući udobnost i funkcionalnost kako u vodi, tako i van nje. Prirodni materijali od rafije dodaju održiv, ali stilizovan pristup šeširima i torbama, šireći savršene vibracije ostrva.

Već tri decenije, BARTS je brend izbora za evropske modne dodatke, konstantno proizvodeći visokokvalitetne, udobne i funkcionalne modne komade sa jedinstvenim šarmom. SS24 kolekcija, rođena u Houthavensu Amsterdama, nastavlja ovu tradiciju, nudeći uronjeno ostrvsko iskustvo za leto 2024. godine.

Moda - Bilbord Magazine
Budite u toku sa najnovijim vestima iz mode, automobila, kulture i dešavanja uz naš informativni i zanimljiv blog | Inspirišite se trendovima! 🎉