Španski brend obuće CAMPER kreira autentičnu obuću sa ciljem da skrene pažnju na lepotu miksa običnog i izvanrednog usmeravajući pažnju na estetiku i siluete. Ponuda je raznovrsna, od klasičnog stila i tamnih nijansi, do vedrih boja.

Kolekcija za jesen/zimu donosi raznovrstan asortiman modela za predstojeću sezonu, kojom podjednako dominiraju elegantni i casual modeli kvalitetne i zabavne obuće koja se razlikuje od svega na tržištu.

U ženskoj kolekciji, poluduboke čizme u kaubojskom stilu apsolutni su hit jeseni. Nosite ih sa kratkim suknjama, širokim pantalonama iznad članka ili omiljenim parom farmerica.

Bonnie crvene čizme Bonnie crne čizme

Kožne jednobojne čizme sa niskom potpeticom poput modela Milah i Kiara, ili malo ekstravagantniji model sa upečatljivim dezenom izgledaće podjednako šik u kancelariji ili na večeri sa prijateljima.

Milah ženske čizme Kiara ženske čizme

Zahvaljujući urbanom, svedenom dizajnu, čizme Brutus i PIX predstavljaju prave statement komade u muškoj kolekciji koji se podjednako dobro uklapaju sa elegantnom i ležernom odevnom kombinacijom. Izrađeni od glatke kože i ojačani vezom za dodatnu izdržljivost, ovi modeli predstavljaju pouzdanog saputnika za svaku vrstu avanture.

Crne muške čizme Brutus muške čizme PIX muške čizme

Odabrani modeli iz nove kolekcije čekaju vas u prodavnici Camper u Galeriji, u Fashion&Friends multibrend koncept prodavnicama u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, kao i na Fashion&Friends online šopu i mobilnoj aplikaciji.