Jedna od najpopularnijh muzičkih zvezda današnjice, Cardi B ponovo se našla u ulozi modela i to u novoj Reebok kampanji  za jedinstvene Aztrek Double i Aztrek 96 modele. Čuvena Aztek trkačka silueta iz devedesetih sada je transformisana u patiku modernog doba, savršeno oslikavajući duh i stav Reeboka iz poslednje dekade prošlog veka.

Novi Aztrek Double uspeo je da zadrži razigran i specifičan dizajn svog prethodnika, ali sada uz još bolje performanse. Silueta je osvežena novim bojama i specijalnim detaljima, a odlikuje je dodatno deblji đon uz savršeni pad za stopalo, čineći svaku odevnu kombinaciju originalnom.

Sa druge strane, jedinstvena Aztrek 96 silueta dolazi u još odvažnijoj i dinamičnijoj formi od svog prethodnika i idealna je za današnju estetiku uličnog stila. Ova smela silueta sada dolazi u novim bojama, sa dodatnim slojevima i izraženijim logotipom za sve one koji ove sezone nastoje da se istaknu svojim stilom. 

Oba modela odlikuje posebna Hexalite tehnologija za maksimalnu udobnost, dok se Aztrek 96 ističe i svojim asimetričnim đonom u obliku dijamanta. 
Aztrek Double u