Nova kolekcija Biljane Tipsarević Emilie proleće / leto 2019 sa kojom je dizajnerka napravila iskorak na inostranom tržištu, od sada je dostupna i damama u Srbiji.

Kolekcija je inspirisana zlatnim dobom Holivuda I glamurom slavnih glumica poput Odri Hepbern, Grejs Keli, Vivijen Li. Baš kao I filmske dive i nova kolekcija poznate dizajnerke je sofisticirana, jedinstvena i iznad svega romantična.

Prvi deo kolekcije čine haljine, suknje, košulje, pantalone, jaknice, zapravo svi komadi potrebni za modnu igru u stilizaciji, izradjeni od najfinije svile i brokata. Drugi deo kolekcije su modeli od prefinjene čipke sa ručnom izradom unikatnih motiva. 

“Modeli odaju mističnu dozu zavodjenja i koketiranja na najelegantniji način. Ikone glume poput Elizabet Tejlor, Odri Hepbern i Doris Dej svojim stilom ostavljale su  svakoga bez daha, iznova ističući lepotu ženskog tela bez ikakvog preterivanja. Decenijama unazad one predstavljaju inspiraciju ženama širom sveta, a meni su bile posebno nadahnuće pri stvaranju ove kolekcije”, rekla je dizajnerka.

Ženstvenost I elegancija kao Biljanini modni imperativi utkani su u svaki komad nove kolekcije, namenjene damama spremnim da zablistaju u svakom trenutku.

Kolekcija je pored show room-a u Parizu , od sada dostupna i u Beogradu.