Već dugo vremena razmišljate da obnovite garderobu i pokupujete gomilu novih stvari? Želite da pronađete vrhunski kvalitetnu odeću i obuću po veoma pristupačnoj ceni, ali još uvek ne znate koje su to idealne destinacije gde možete da obavite tako nešto?

Ukoliko razmišljate o odlasku na kraći put i kupovinu u regionu, važno je da se pre svega dobro informišete o tome gde je sve kupovina najisplativija  kako ne biste potrošili veću količinu novca potpuno bespotrebno.

Širom regiona postoje odlični tržni centri u kojima možete da prođete izuzetno povoljno u odnosu na kvalitet koji dobijate. Evo koje su to destinacije u pitanju.

#1  Segedin, Mađarska – odlična destinacija za šoping 

Jedan od najpopularnijih i najposećenijih tržnih centara u regionu jeste tržni centar Arkad, koji je smešten u centru Segedina. Sastoji se više od sto prodajnih objekata sa domaćim i internacionalnim brendovima.

Bilo da su vam potrebne nove muške čarape, farmerke, patike, košulje, trenerke, haljine, odela ili nešto sasvim drugačije, u Arkadu ćete uvek pronaći fantastičan izbor po veoma jeftinim cenama za vas i vašu porodicu.

Pored odlične pounde odeće, obuće i raznih aksesoara, možete pronaći i vrhunske kozmetičke proizvode, tehniku, kao i mnoge prodavnice sa hranom i pićem. Ovaj tržni centar nudi i besplatan WI-FI, kutak za ručavanje, kao i parking za sve.

Pored Arkada, u Segedinu možete da posetite i druge šoping centre sa poznatim svetskim proizvođačima odeće kao što su: Szeged Nova, Global Outlet, Szeged Plaza, Sunshine park, itd.

#2 Sofija, Bugarska – pristupačne cene i odličan kvalitet

U glavnom gradu Bugarske nalazi se čuveni The Mall tržni centar koji je poznat po veoma čestim sniženjima. Osim toga što je najnoviji tržni centar u Sofiji, on je svakako i najsadržajniji jer ima veliki boj poznatih brendova iz inostrantva kao što su: Guess, Adidas, Zar, Caliope, Bata, itd.

Za sve koji u ovaj tržni centar dolaze automobilom, obezbeđen je besplatan parking na nekoliko nivoa. U The Mall-u se nalazi i velika samoposluga “Carrefour” u kojoj možete pazariti svakavke kućne potrepštine, hranu i piće po odličnim cenama.

Mnogi ljudi u ovaj šoping centar vole da dolaze za vreme velikih sniženja. Neke agencije organizuju i jednodnevne izlete u ovaj tržni centar, važno je samo da pratite kada su popusti kako bi znali kada je najisplativije otići u kupovinu.

#3 Temišvar, Rumunija – pravi izbor za uspešnu kupovinu

Temišvar već decenijama unazad važi za jedno od najboljih destinacija za šoping. Jednodnevni izleti u ovom rumunskom gradu su postali gotovo uobičajena, svakodnevna stvar za sve one koji žele da prođu što jeftinije moguće.

Iulius tržni centar u Temišvaru je nezaobilazna stanica svim kupoholičarima koji uživaju u kupovini jeftinih i kvalitetnih stvari. Iulius grad je drugi naziv za ovu šoping oazu, koja je postala omiljena destinacija za odličan šoping.

Na ovom mestu možete iskoristiti neke od raznih sezonskih popusta. Pored velikog broja radnji sa modnim brendovima, tu su i vrhunski restorani sa odličnom kuhinjom 12 bioskopa, park, jezero, kao i samoposluge sa hranom, pićem i drugim potrepštinama.

Osim odličnog šoping centra, u okviru Iulius grada postoji više od 4000 parking mesta, 4 poslovnih zgrada, nekoliko zanimljivih kaifća, itd.

#4 Sarajevo, BiH – odlična ponuda tokom sniženja

Sarajevo je oduvek bio poznat grad po odličnom roštilju, dobroj domaćoj kafi i ukusnim slatkišima. Da li ste znali da je ova destinacija takođe idealna i za šoping? U glavnom gradu Bosne i Hercegovine, pored predivnih prodavnica na svakom koraku sa autentičnom robom i tržnih centara, jedan se posebno izdvaja po mnogoo čemu.

U pitanju je Sarajevo City Center, koji predstavlja spoj poslovnog i tržnog centra, hotela, garaža. Smešten je u naselju Marindvor u samom srcu Sarajeva. Ovaj tržni centar ima više od 80 radnji u kojima se nalazi pregršt odličnih modnih brendova iz celog sveta.

U ovom tržnom centru česta su praznična sniženja, zatim sniženja uoči nove školske godine, tokom proleća, letnjeg perioda, itd. Iskoristite neka od tih sniženja i pazarite odličan kvalitet za veoma pristupačne cene.

Osmislite svoj “šoping dan” i uživajte u kupovini

Kao što ste imali prilike da pročitate, u regionu zaista postoje odlični šoping centri gde su veoma česti popusti i gde možete da pronađete visokokvalitetnu odeću i obuću po povoljnim cenama.

Osmislite svoj “šoping dan” i maksimalno uživajte u svakom trenutku svoje kupovine, ali i odličnoj hrani, piću i razgledanju grada nakon što obavite željenu kupovinu!