Urednice portala FashionMag42 i dizajnerke breda Sisters Code Atelier Bojana i Vladana Veljkovć, već nekoliko godina grade malo modno carstvo na relaciji Beograd – Cirih.

Povratak Twin Set kolekcije 

Kolekcija Twin Set koju smo prikazale prošle godine na Belgrade Fashion Week-u, doživela je svoj uspeh skoro godinu dana kasnije, kada smo  odlučile  da otvorimo firmu Sisters Code i plasiramo naš brend u Švajcarskoj preko Engels Studia.

Izabrale smo par statment komada od buklea kao što su mini haljine, suknje i neprevazidjeni SC blejzer. Iako nam je cilj bio da prvenstveno se predstavimo novom tržištu sa našim brendom, desile su se prve prodaje.

Naši klijenti su pretežno iz modne industrije od top modela, stilista, dizajnera … Jako nam je bitan kontakt sa klijentima zbog toga i organizujemo sales eventes za Sisters Code Atelier by Appointment. To je jedan od načina da saznamo šta tačno očekuju od nas.

Inspiracija 

Inspiracija za limitirane modele su nam ovog puta bili klijenti, tačnije njihove potrebe kao i sugestije prodajnih partnera. Dodajemo našoj kolekciji aksesoare i nakit u saradnji sa drugim brendovima iz Švajcarske. Shvatile smo da to dosta utiče i na sam proces dizajniranja kolekcije.

Planovi 

Imamo velike planove sa našim modnim brendom. Želimo da dopremo do što većeg, broja ljudi iz modne industrije. Sada je pravo vreme da naše malo modno carstvo, krene da raste u imperiju.

FOTO: Janko Petković