Dodela nagrada The E! People’s Choice Awards, proslavljajući filmove, televiziju, muziku i pop kulturu, emitovaće se uživo na kanalu E! u 161 zemlji širom sveta.Glavni događaja biće 12. novembra u 03:00 uživo iz Barker Hangara u Santa Monici u Kaliforniji.
“Ovo je za ljude od ljudi, The E! People’s Choice Awards je događaj pop kulture koji se mora videti”, izjavio je Adam Stotsky, predsednik kanala E! “Uzbuđenje i angažovanje fanova koje vidimo širom sveta u susret dodeli nagrada The E! People’s Choice Awards  je zaista neverovatno, i mi smo srećni što smo ušli u saradnju sa našim sestrinskim mrežama da pojačamo i proširimo naše inauguraciono emitovanje sa ovom najavom”.

Emisija E! Live from the Red Carpet:  The E! People’s Choice Awards emitovaće se samo na kanalu E! od 01:00 12. novembra.  Obe emisije The E! People’s Choice Awards i  E! Live from the Red Carpet:  The E! People’s Choice Awards imaće live stream na E! aplikaciji i na Eonline.
Kao deo posvećenosti kanala E! da unapredi People’s Choice Awards za naredne generacije, mreža je proširila glasanje na 43 kategorije preko filma, televizije, muzike i pop kulture. Ovaj pomak obuhvata 13 potpuno novih kategorija, uključujući “Najbolja serija za bindžovanje  2018,” “Inovator igre 2018,” “Povratnička serija 2018,” “Zvezda stila 2018,” i mnoge druge.

Pevačica i kantautorka iz Londona, Rita Ora, najavljena je kao izvođač na dodeli nagrada The E! People’s Choice Awards kojom se odaje priznanje filmovima, televiziji, muzici i pop kulturi. Inauguracioni prenos E! kanala je zakazan za 12. novembar od 03:00 uživo iz Barker Hanger u Santa Monici. Ora će izvesti pesmu sa svog prvog američkog albuma Pheonix koji izlazi 23. novembra.

E! People’s Choice Awards će odati priznanje Bryanu Stevensonu, ikoni ljudskih prava i osnivaču Equal Justice Initiative (EJI) dodeljivanjem prve People’s Champion Award tokom uživo prenosa dodele nagrada 12. novembra u 03:00 časova. Stevenson dobija priznanje za svoj snažan i dalekosežan doprinos borbi za jednakost, prihvatanje i pravdu za sve Amerikance. Miljenik kritike, dobitnik mnogih nagrada, pevač, kantautor i filantrop Joh Legend će uručiti nagradu i imaće nastup tokom odavanja počasti g. Stevensonu. People’s Champion Award je nastala u partnerstvu sa Erase The Hate, kampanjom za društveni uticaj NBCUniversal Cable Entertainmenta koja podržava i slavi ljude širom zemlje koji se bore protiv mržnje, diskriminacije i pristrasnosti.

Pratite društvene mreže tokom emitovanja  Live from the Red Carpet i prenosa dodele nagrada  za najnovije gif-ove, memes i specijalne trenutke, sve to u realnom vremenu.

E! Entertainment:

Facebook: https://www.facebook.com/eentertainment/

Twitter: @e_entertainment

Instagram: @eentertainment

Snapchat: @eentertainment

The E! People’s Choice Awards:

Facebook: https://www.facebook.com/peopleschoice/

Twitter: @peopleschoice

Instagram: @peopleschoice

Snapchat: @peopleschoice