Prvi FM42 Forum održao se uspešno u decembru prošle godine u hotelu Zepter na Terazijama. Ovaj inspirativni dogadjaj bavi se temama koje su od bitnog značaja za razvoj modnih dizajnera kao i ostalim srodnim zanimanjima koja podpadaju pod samu modu i kreativni izražaj.

Sam događaj osmišljen je sa ciljem da inspiriše kroz obrade bitnih tema vezanih za razvoj dizajnera i opšte poimanje uloge mode u savremenom digitalizovanom društvu.

I ovog puta pridružiće nam se Duška Jovanić, pisac i novinarka kao  i modna novinarka Jelena Soldatović, koje će skrenuti pažnju na bitnost i samu ulogu mode, načine za dolaženje do pravih informacija u moru dostupnog sadržaja kada je sve vezano prvashodno za estetiku vizuelnog sadržaja, kao i o trikovima za privlačenje i zadržavanje prave, organske publike na Instagramu, najsuperijornijoj poslovnoj platformi današnjice.

Društvo će im praviti uspešna PR menadzerka Saša Simović i Dr. Katarina Melzer koje će govoriti o motivaciji, izazovima i balansu koji je postao neophodan u svim segmentima savremenog života.

CEO Perspectives Software Solutions kompanije Dražen Tomić, pokazaće nam koliko je važna povezanost IT inovacija sa modnom industrijom I dace nam dobre savete I načine kako da se izdvojimo I skrenemo paznju na nas rad kroz digitalni pristup.

Imaćemo priliku i da cujemo kako je izgedao put do uspeha Eyck Zimmera proslavljenog šefa kuhinje, dobitnika prestižne Micheline zvezdice kao i mnogih svetskih priznanja, kao i uspešne kreatorke parfema Ipseity Parfums, Dušanke Rodić. Prijavite se, čekamo vas!

FM42 Forum održaće se 17. Februara u hotelu Zepter u Beogradu.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti na email: vladana@fashionmag42.com ili u inbox @fashionmag42