U potrazi si za nezaboravnim iskustvom? Želeo bi da imaš kontakte iz celoga sveta ili da stekneš nova poznanstva koja će večno trajati? Tražiš veštine koje će ti pomoći u profesionalnom razvoju?
Ako su tvoji odgovori DA, onda je ovaj projekat prava prilika za tebe.

Spoj iskustva, poznanstava i dobrih veština.
AIESEC je tu da ti pomogne da dođeš do ostvarenja tvojih ‘DA’ odgovora na prethodna pitanja kroz Global Talent prakse.

AIESEC te poziva da prisustvuješ 26. marta, 3. aprila ili 10. aprila u 18 časova na Zoom platformi na njihovom događaju pod nazivom PROMENI SEBE koji ti nudi sve informacije o stručnim praksama.
Ukoliko si zainteresovan za prisustvo na događaju, svoju prijavu možeš popuniti na sledećem linku https://forms.gle/xDaqKo8fegUhvtVr8

Šta je ‘Promeni sebe’?

PROMENI SEBE je online događaj organizacije AIESEC i ima za cilj da okupi mlade radi informisanja o praksama u inostranstvu. Mladima pružamo mogućnost da odu na stručnu praksu u inostranstvu u preko 100 zemalja. Na samom događaju biće u prilici da čuju iskustva ljudi koji su bili na stručnim praksama u različitim delovima sveta. Svrha projekta jeste da približimo i korporativno i internacionalno iskustvo mladima koji žele da pronađu posao u inostranstvu ili pak da steknu iskustvo koje će im značiti u budućnosti.

Ko je AIESEC?

AIESEC je je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj!