Koncertom Filipa Bulatovića „MAPO KEYS“, u BitefArtCafe-u na Kalemegdanu počinje najbogatija koncertna letnja sezona do sada.

Glasnu tišinu koja je trajala duže od godinu dana, 23. juna u 21h prekinuće sjajna muzika Filipa Bulatovića „MAPO KEYS, koncertom na Letnjoj sceni BitefArtCafe-a na Kalemegdanu.

Inače, Filip Bulatović je jednan od naših najtalentovanijih autora džez, pop, fank i fjužn muzike, koji već godinama živi i stvara u Njujorku. Na koncertu ćete imati prilike da čujete ceo Filipov autorski opus u izvođenju devetočlanog benda, od Qzama Quartet funk hitova do MAPO KEYS singlova kao sto su “Love And Trust”, “What Did You Do to Me”.  U isto vreme, imaćete prilike da prisustvujete promociji njegovog novog singla “Boyfriend”.

Binu će deliti sa vrhunskim beogradskim muzičarima, od kojih srce benda čine dobro poznati Pedja Milutinović, Dragan Ivanović i Luka Ignjatovic, kao i vokalni solisti Aleksandra Bijelić Aleksijević i Ilija Mihailović.

Ulaznice za ovaj koncert mogu se kupiti online ili na prodajnim mestima www.tickets.rs.

Međutim, dobra vest je da nas još puno koncerata očekuje ovog leta, pa se na istoj Summer Stage sceni družimo već narednih dana uz rasprodate koncerte Nine Badrić 24. i 25. juna.

Nina Badrić

Već u utorak, 29. juna, nastupiće Vasil Hadžimanov Trio, inače projekat koji okuplja tri virtuoza: klavijaturistu i pijanistu, Vasila Hadžimanova, basistu, Martina Djakonovskog i bubnjara, Aleka Sekulovskog. Njihova bliska komunikacija tokom svih nastupa prilično je impresivna, čineći ovaj trio odličnom muzičkom izvedbom i jedinstvenim susretom tri muzičara sa snažnim duhom i izrazom. Internacionalni trio će svojim prvim beogradskim nastupom predstaviti novi album “Melody Rhymes”. Album će moći da se kupi na samom koncertu, a Vasil, Martin i Alek su najavili da će albume sa zadovoljstvom potpisivati nakon nastup.

Vasil Hadžimanov TRIO. Foto Aneta Varga

Početak jula na Summer Stage-u obeležiće nastup grupe Negativ 01. jula, koji su članovi benda najavili kao  iskren i intiman koncert gde će publika i bend opet biti jedno. Neki članovi benda kažu da će nas možda iznenaditi i nekim novim pesmama koje su stvarali prethodnih meseci.

U julu nas još očekuje koncert u čast Vlade Divljana. Nenormalni i prijatelji će svirati 4. jula pesme iz svih perioda Vladine bogate muzičke karijere, pa će
deo repertoara činiti i najveći hitovi grupe “Idoli”.

Marko Luis

Jedan od najtalentovanijih bubnjara sa ovih prostora, Peđa Milutinović, predstaviće svoj novi autorski projekat, Drumbooty, 15. jula. Ovaj petočlani sastav karakteriše energična i melodična fuzija džeza, elektronike, hip hopa i afrobeat-a na koju je nemoguće ostati ravnodušan. Koncert Marka Luisa održaće se 22. jula, a sedam dana kasnije 29. jula Ničim Izazvan.

Ničim izazvan

Tokom ovog leta očekuje nas još mnogo zanimljivih nastupa koje možete pratiti na saju Bitefartcafea, a ulaznice se mogu kupiti online ili na svim prodajnim mestima www.tickets.rs.

Negativ