Rišar Bona (Richard Bona) i Alfredo Rodriges (Alfredo Rodrigues) sa bendom, po prvi put će zajedno nastupiti u Srbiji na dva koncerta 13. i 14. jula u sklopu Musicology Sessions.

Oduvek muzika nas je spajala, na različite načine. I zaista, u jednom svom intervjuu Bona je izjavio da muzika ima moć da leči ljudi. Da nas ujedinjuje. I da može doneti mir u svetu kroz iskrene saradnje.

Vođeni rečima jednog od najcenjenijeg basiste na svetu, rešili smo da naše buduće muzičare obradujemo popustom za ulaznice na koncerte ova dva sjajna umetnika.

Musicology Session je oduvek želeo da koncerte svetskog kalibra, po mnogo pristupačnijim cenama nego u svetu, približi našim mladim studentima sa Fakulteta muzičke umetnosti i đacima muzičkih škola iz cele Srbije. Jer, osim što nam je bilo bitno da đaci I studenti mogu sebi da priušte kvalitetne muzičke događaje važno nam je bilo da baš taj kvalitet bude dostupan svima.

Od ponedeljka, 5. jula u prodaji su ulaznice sa popustom za sve studente FMU i učenike svih muzičkih škola. Uz važeći indeks ili đačku knjižicu umesto 1.700 RSD koliko košta ulaznica, svoju kartu mogu kupiti za 1.200 RSD.

Ulaznice sa popustom moguće je nabavite na prodajnim mestima Tickets-a na dve lokacije: u Domu Omladine I Ušće Šoping centru.

Ukoliko studenti i đaci nisu iz Beograda, i ne mogu kartu da kupe na ova dva prodajna mesta, uz indeks ili đačku knjižicu svoju kartu mogu nabaviti pre početka koncerta na ulazu na letnju scenu Bitefartcafe-a.

Ne zaboravite da na mladima muzika ostaje!

“Danas je umetnicima na raspolaganju toliko alata za uspeh. Ali najvažniji alat je vežba. Uvek kažem da je izvrsnost ponavljanje. Uvek treba vežbati da biste postali bolji muzičar svakog dana. Još uvek učim i volim učenje.” – Richard Bona