Tri bluz benda, džem sešn, gosti iznenađenja – ELECTRIC BLUES NIGHT!  The Highlanders, Cotton Pickers i Bluz mašina čekaju vas 27.oktobra u 22h u klubu „Ulica“!

“Electric Blues Night” prerasta u jedno od najboljih gradskih događanja na bluz-rok sceni. Već dvanaesti put zaredom, a po drugi put u klubu „Ulica“, tri domaća benda i specijalni gosti se sastaju da slave bluz i rok muziku.

U ovom izdanju „Electric Blues Night“   nastupiće The Highlanders (Užice), Cotton Pickers (Mladenoovac/Beograd) i Bluz Mašina (Beograd).  Svaki bend prirediće publici 50-minutni set autorskih kompozicija i dobro poznatih bluz rok standarda.
Nakon koncertnog dela planiran je jam session, a događaj će upotpuniti i i gosti iznenađenja!Svako izdanje „Electric Blues Night“ izaziva velio interesovanje ljubitelja bluza i uvek se traži „karta više“, zato – ne zaboravite da rezervišete svoje mesto na vreme!

Ulaznice po ceni od 400 RSD mogu se kupiti u klubu Ulica (Balkanska 13). Na ulazu u klub 27.oktobra  cena ulaznice biti 500 RSD.