Trenutno najpopularnija imena regionalne muzičke scene nastupiće 20. aprila u beogradskoj Hali Sportova na tradicionalnoj manifestaciji „Bassivity Digital Showcase“, na kojoj će biti predstavljeni najaktuelniji muzički hitovi i izvođači čije pesme ne izlaze iz YouTube trending kategorije!

Proteklu godinu obeležili su hitovi „Biseri iz blata“, „Slađana“, „4 Strane Sveta“, „Grmi“, „Ja sam u gasu“, „Bez Sna“ i svi oni nastali su kao izdanja izdavačka kuća “Bassivity Digital”.

Ove hitove, ali i brojne muzičke novitete, publika će moći da čuje uživo 20. aprila u Hali Sportova, kada će se na jednom mestu okupiti trenutno najjača postava najpopularnijih regionalnih izvođača. U mešanom nastupu od skoro 3 sata nastupiće Coby, Senidah, Surreal, Fox, Mili, Kuku$, Sara Jo, Elon, VIP, Arafat, Hazze kolektiv, kao i Rasta i Balkaton Gang.

Ova manifestacija je godinama sinonim za hip hop događaj sezone, a s obzirom na ovogodišnji spisak onih koji će nastupiti, ima potencijal da osvoji titulu glavnog muzičkog događaja ovog proleća u Beogradu.

Ulaznice za ovaj muzički spektakl su u prodaji od danas, a do 21. aprila moguće ih je kupiti po „early bird“ ceni od 600 dinara, na svim prodajnim mestima Ticket Vision-a i online na https://bit.ly/2TtddGn

Poslušajte hitove o kojima priča ceo region:

Coby – Biseri iz blata https://youtu.be/40e5oH1pDlM

Coby x Senidah – 4 Strane Sveta https://youtu.be/jyP0I72aqVU

Senidah – Slađana https://youtu.be/VMj1viq9KmA

Mili – GRMI https://youtu.be/LPxh0-EylaM

Surreal feat. Fox – Ja Sam U Gasu https://youtu.be/ITbMSHjj6cI

Sara Jo – Bez sna https://youtu.be/LUMQYg1G8aY