Na festivalskom nebu Srbije već deset godina sija FOAMFEST, koji svakog leta u Rumi okuplja najznačajnija imena elektronske muzike na jednom mestu. Ove godine festival će se održati 20. jula, a uz vrhunsku produkciju, najbolje scenske efekte i kvalitetan zvuk, organizatori najavljuje i goste iznenađenja!

Jubilarno festivalsko izdanje obeležiće nastupi svetski poznatog DJ-a Matrode, čuvenog dua Vantiz,  kao i poznatog novosadskog DJ-a Ra5tik. Na specijalno izgrađenom festivalskom kompleksu u Rumi, na Sportskim terenima Breg, 20. jula nastupiće i dve poznate dame, koje već godinama vladaju domaćom elektronskom scenom: Lena Glish i Lea Davogić

Poznavaoci elektronske scene ovaj festival  znaju i kao “reprizu Exit Dance Arene”, a s obzirom na produkciju celog događaja i uvek vrhunski line-up, FOAMFEST u Rumi kroz prvu deceniju postojanja stekao je status jednog od najvažnijih festivala kod nas.

FOAMFEST X  obeležiće gosti iznenađenja, a ime prve zvezde koja će nastupiti kao specijalni gost, biće otkriveno 28. juna! Do tada se karte po “early bird” ceni mogu kupiti na svim prodajnim mestima DD tickets, u svim WINWIN i EMMI Shopovima,  kao i online na bit.ly/FoamFestX !