Nakon svetske premijere u Beogradu, šminka i parfemi Emine Jahović doživeli su svoje predstavljanje i u Turskoj. U okviru mejkap kolekcije „Needed“ i na ovom tržištu predstavljeno je 55 proizvoda vrhunskog kvaliteta, kao i četiri parfema pod nazivom „Endorfin“.

U okviru ekskluzivne promocije u Istanbulu, Emina je okupila vrhunske stručnjake koji su sa njom radili na kreiranju proizvoda, najpoznatije šminkere, ali i brojne prijatelje i javne ličnosti.

Dobila sam toliko pozitivnih komentara nakon predstavljanja brenda u Beogradu, i zaista sam presrećna. Najvažnije mi je bilo da žene prihvate i zavole ovu kolekciju i hvala im od srca na tome. Prepoznale su ljubav i trud koji sam uložila u sve proizvode tokom proteklih pet godina, zajedno sa stručnjacima iz Italije i Nemačke“ – istakla je Emina i dodala da je posebno ponosna na činjenicu da je više od 90 odsto kolekcije veganskog porekla. „YAEMINA BEAUTY se ne zaustavlja i tek nas očekuje dalje širenje u drugim državama. Samo polako i videćete brojne novine koje vam pripremamo“.

Pored porodice i brojnih zvanica, Emini je na turskoj promociji podršku pružila i poznata blogerka Dunja Jovanić koja je podelila svoje utiske: „Iskreno sam oduševljena celim iskustvom u Turskoj. Emina i njen tim su se pokazali kao veliki domaćini. Bilo mi je čast i zadovoljstvo da budem deo te priče. Oduševljena sam šminkom, i imam par ozbiljnih favorita, među kojima bih izdvojila olovku za usne, puder, mat ruževe i lip jam“.