Album GDE SMO SAD? u izdanju Mascoma, donosi mešavinu roka i bluza, sa upečatljivim tekstovima i prepoznatljivim vokalom Srđana Gojkovića Gileta, koji slušaoca neminovno navodi na sve raznovrsne faze ovog kultnog beogradskog sastava

Promocija albuma GDE SMO SAD? otvorena je za sve zainteresovane fanove, prijatelje, novinare i održaće se u petak, 15. juna, od 13 časova u Čumićevom sokačetu – Mascom Store dok će sutradan, u subotu 16. juna od 17 do 18 časova na štandu Record store (prizemlje), Delta City, frontmen benda, Srđan Gojković Gile prisutnim fanovima potpisivati kupljene diskove i družiti se sa publikom. 

Preispitivanje lične pozicije, kao i šire, pozicije umetnosti i rokenrola u savremenoj pop kulturi, svakako jeste i zadatak i privilegija iskusnih i uspešnih stvaralaca, kao što su – Elektirčni Orgazam. Dovoljno komercijalni da s publikom lako komunicariju, a istovremeno zvukom jednako autentični, kao i na svojim počecima.

Kako je Gile naveo, jedan od lajt motiva novog izdanja je i ženska energija, odnosno saradnja sa umetnicama u domenu vizuelnog identiteta. Omot potpisuje dizajnerka Tanja Mirković, dok je fotografije uradila naša najpoznatija rok fotografkinja i prijateljica benda, Goranka Matić.

Još jedan momenat, koji interesantno spaja novo i staro na ovom albumu, a sve vreme preispitujući zaista gde smo to sad…, je i saradnja s producentom Tonijem Jurijem, s kojim je Orgazam sarađivao na kultnim albumima “Lišće prekriva Lisabon” i “Kako bubanj kaže”, sredinom 80-ih.

Baš kao što u autorskom tekstu o njima primećuje novinar Zoza Panjković:”…Orgazam ima novi album, a NME koji je pisao o njima više ne postoji. Merimo prolazno da bi videli GDE SMO SAD”.

Album “Gde smo sad?” dostupan je na CD-u i svim muzičkim digitalnim servisima, dok se izdanje na vinilu očekuje u julu.