Siniša Ubović, bestseler autor u oblasti ličnog razvoja i motivacije, održao je tribinu u nedelju 14. januara pred više stotina posetilaca Big Fashion šoping centra u Beogradu i predstavio svoju knjigu „Jači od bola“.

U okviru druženja sa posetiocima ovaj poznati predavač i motivacioni trener odgovarao je na brojna pitanja zainteresovanih i potpisivao knjigu „Jači od bola“, u kojoj je predstavio 12 lekcija za isceljenje duše i postizanje slobode.

„Ne možete sedeti kod kuće, ležati, izgovarati afirmacije i ne raditi ništa. Afirmacije su tu da nas podstaknu da budemo produktivniji. Takođe i da razumemo jedni druge. Tako kada odete u društvo koje vam se ne dopada, ne pristajte na teme koje vas iscrpljuju. Predstavite svoje teme. Zadržite svoju dobru energiju“, istakao je popularni motivacioni trener i autor nekoliko bestselera razgovarajući sa novinarkom Aleksandrom Simić.

Na kraju druženja Siniša Ubović je sa posetiocima uradio vežbu koja je svima pokazala da uvek možemo bar korak više od limita koji sebi namećemo i da su moguća ostvarenja i onda kada smatramo da nismo u stanju da dosegnemo određene daljine.

Interesovanje za knjigu „Jači od bola“ koju je krajem prošle godine objavila izdavačka kuća Laguna sve je veće. Knjiga predstavlja odličnu inspiraciju ljudima kako da pomere sopstvene granice i naprave još veće uspehe na svim poljima.