Nagrađivana HBO serija „Na terapiji“ (In Treatment) vraća se sa četvrtom sezonom 24. maja, kada će prve dve epizode doći u HBO GO ponudu i istog dana biti emitovane na HBO kanalu u 20.00h. Nova sezona imaće ukupno 24 epizode, a po dve nove epizode premijerno će dolaziti na HBO GO i HBO svakog ponedeljka i utorka.

Dobitnica Emi nagrade, Uzo Aduba („Gospođa Amerika“), igra glavnu ulogu u ovoj sezoni – pronicljivu i saosećajnu terapeutkinju dr Bruk Tejlor. Nastavak serije se odvija u današnjem Los Anđelesu, a Bruk pomaže novim pacijentima u vezi sa raznim brigama koje opterećuju savremenog čoveka. Problemi poput globalne pandemije i aktuelnih društvenih i kulturoloških previranja predstavljaju okvir za posao dr Tejlor, koja se istovremeno suočava sa komplikacijama u privatnom životu.

U ostalim ulogama su Entoni Ramos, koji igra Eladija, kućnog negovatelja u jednoj bogatoj porodici, Lajza Kolon Zajas kao Rita, dugogodišnja prijateljica dr Bruk Tejlor koja se bori sa sopstvenim demonima nakon gubitka koji joj je promenio život, Džon Bendžamin Hiki u ulozi Kolina, šarmantnog milionera koji je nedavno pušten iz zatvora, Kintesa Svindel kao Lejla, doktorkina nepoverljiva klijentkinja i tinejdžerka koja pokušava da izgradi sopstveni identitet, kao i Džoel Kinaman koji igra Adama, bivšeg dečka dr Bruk Tejlor koji se ponovo pojavljuje u njenom životu.

HBO Entertainment serija „Na terapiji“ je premijeru imala 2008. godine, kada su u glavnim ulogama bili Gabrijel Bern i Dajen Vajst. Serija je osvojila Emi, Pibodi i AFI nagrade. Izvršni producenti su Dženifer Šur, Džošua Alen, Stiven Levinson, Mark Volberg, Melisa Bernstin i Hagaj Levi, dok su izvršni koproducenti Džoen Tol i Noa Tišbi. Serija je nastala u saradnji produkcija Leverage, Closest To The Hole i Sheleg, a zasnovana je na izraelskoj seriji „Be’Tipul“, koju su kreirali Hagaj Levi, Ori Sivan i Nir Bergman. Prethodne tri sezone serije takođe su dostupne na HBO GO-u.