Explore Your Career je događaj namenjen studentima završnih godina koji imaju afinitet i želju da se profesionalno usavrše kroz program stručnih praksi u inostranstvu. 

Global Talent program nudi širok portofolio praksi u različim poljima rada gde pored profesionalnih veština stavlja fokus i na ličnom razvoju pojedinca. Stečeno iskustvo na ovom programu ističe naše studente na tržištu rada i otvara im mogućnost da napuste svoju komfort zonu. 

Na ovom događaju postoji prilika da se sazna sve o stručnom usavršavanju u inostranstvu, o tome kako izgleda proces selekcije, kada može da se pođe na praksu i svim mogućnostima koje postoje.

Neki od govornika biće praktikanti – nekadašnji studenti koji su prošli kroz Global Talent program koji će govoriti o svom iskustvu. 

Mesto i vreme održavanja Explore Your Career događaja:

Resavska 13-15 Privredna komora Srbije,

  1. 21. mart 18-20h

Link prijave za događaj se nalazi u nastavku. Čekamo te!

https://bit.ly/stručneinternacionalneprakse

 

Za dodatne informacije zaprati nas na Instagramu – @aiesecserbia

*****

O AIESEC-u:

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.