Više ne želim ni da počinjem javljanja sa izvinjavanjem što me dugo nije bilo, mada bih stvarno volela da pišem češće (nadam se da će tako uskoro i biti, u draftu mi stoje bar četiri posta koja su do pola napisana).

E pa nova godina konačno može da počne. Imali smo jedan probni mesec, iako imam utisak da je večno trajao, 31 se razvukao na sigurno 67 dana.. Pozdravljamo februar i strpljivo čekamo proleće. Mada moram da priznam da uživam u ovoj toploj zimi, jedna velika prednost je što skoro stalno možeš da ideš otkopčanog kaputa:)

Koliko god da je januar dugo trajao, opet imam  osećaj konstantne prolaznosti vremena, ne mogu da se otrgnem utisku da mi, kao pesak, klizi iz ruku i nikako da uspori. Trčim iz nedelje u nedelju, iz vikenda u vikend, nikako da stanem. Važno je dati sebi momente kada se sat zaustavi, bar na kratko, odahnuti i reći- lepo je biti živ. S obzirom da ovaj post pišem na poslu (a pogodite šta- imam puno posla i nemam vremena) ovo javljanje  završavamo ovde.

Do sledećeg viđenja,

M.

 

 

 

 

I am wearing: watchDaniel Wellington (Use the code MARIJAJ to get 15% off on DW website and get a free heart charm with every leather watch you buy!) sweater, coat, jeans_H&M, bag_Accessorize, earrings_Zara

Author: marijeremic