Sjajna Muzika, zabava, vrhunsko piće i bogata gastronomska ponuda, obeležili su vikend za nama. „Bor Fiesta”, održana po šesti put u prijatnom ambijentu kompleksa Vip Casa Club, ponovo je oduševila posetioce Zlatibora.

Brojne vinarije, destilerije i kraft pivare iz različitih evropskih zemalja predstavile su svoje proizvode, a bend „Girls, Boys and Toys” i DJ Disco Ninja svojim muzičkim izvođenjem doneli su pravu disko groznicu na Zlatibor.

Ovogodišnja „Bor Fiesta” ujedno je bila i povod za ekskluzivnu najavu novog luksuznog hotela na Zlatiboru, Bor Hotel by Karisma, čije se otvaranje očekuje u zimskoj sezoni.

„Izuzetna nam je čast da istaknemo da je ovogodišnja „Bor Fiesta” oborila sve rekorde posete, okupljajući ljubitelje muzike, vrhunskih pića, gastronimije i zabave. Želja nam je da prva asocijacija na Zlatibor budu prvoklasna usluga ,vrhunski smeštaj, kvalitetan sadržaj, kao i prijatelji i dragi ljudi. Otvaranje Bor Hotela by Karisma planirano je krajem godine, a on će zajedno sa apartmanima Vip Casa Club-a i rezidencijalnim delom činiti jedinstveni kompleks BOR by Karisma”, izjavio je Goran Ćuković, jedan od domaćina događaja i suvlasnik Vip Casa Club-a.

Bor Hotel by Karisma biće otvoren krajem ove godine kao deo grupacije Karisma Hotels & Resorts poznate po luksuznim odmaralištima širom sveta. Istinski hedonisti će svoj boravak u ovom hotelu pamtiti po vrhunskoj usluzi i inovativnim konceptima, ali i besprekornom dizajnu. Pored 93 luksuzne hotelske smeštajne jedinice, ovaj hotel će imati SPA & Wellness centar, tri restorana, Rooftop i Lobby bar, Cigar Lounge, teretanu, kao i SPa za decu.

Partneri ovogodišnje „Bor Fieste” koji su omogućili da ovaj događaj zablista u punom sjaju bili su Autogrant doo Čačak (ovlašćeni diler za BMW automobile), Wiener Städtische i Turistička organizacija Zlatibor.