Grupa S.A.R.S. „razmazila“ je domaću publiku spotovima za svoje pesme: od remek-dela strip crtača Alekse Gajića za „Buđav lebac“ preko romantične „Lutke“ do „Istok Zapad“ u kom je bend bukvalno obilazi svet.

Ovog puta svoj „filmić“ zaslužila je „Ljubav umire“, pesma koju je bend simbolično lansirao baš na Dan zaljubljenih. I, ponovo, S.A.R.S. nije razočarao. Prema rečima Anđele Vujić, jedne od modela iz spota koja je bila zadužena i za kreativni proces: „Spot prikazuje emotivni naboj između dvoje ljudi i njihove poljuljane emocije, predstavljene bojama. Šibice koje zajedno izgore,prašina koja zasija i nestane samo su neki od simbola koje smo koristili da bi prikazali prolaznost. Skloni smo da neke susrete i ljubavi doživljavamo sudbinski a sve ih lakše sami napuštamo. Otuda i takav kraj priče – gde jedan uzima sudbinu u svoje ruke, dobija krila i odlazi.“ Sasvim dovoljno da vam zaintrigira da i sami pogledate spot.

Inače, čini se da bend S.A.R.S. nikada nije bio zauzetiji: uskoro će objaviti još jedan singl, koji će imati poseban „fazon“ a u prodaji je i box set sa njihovih pet najpopularnijih albuma, u izdanju „Mascoma“. Proleće će provesti radno i u smislu koncerata; već ovog petka 13.aprila nastupaju u Zadru a potom sledi mini „nemačka turneja“, i koncerti u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Obirom, da svi znamo zašto se ide na koncerte: zbog dobre atmosfere, provoda sa prijateljima i – pre svega – da bismo svoje omiljene pesme čuli uživo. Baš zbog ovoga, S.A.R.S. je svim fanovi benda ponudio jedinstvenu priliku da iskoriste svoje „glasačko pravo“ i odrede šta će bend svirati na koncertima.

Na njihovom sajtu http://sarsbend.com/setlist/ se može glasati za do 20 pesama a bend će, prema glasovima, sastaviti novu set listu. I možda i vi čujete neku pesmu koju do sada niste imali prilike da pevate u glas…