Kao švajcarsko-srpski brend, iza kojeg stoji modni dvojac, sestre bliznakinje – Vladana i Bojana Veljković, inspirisan je njihovim životnim stilom u dve metropole. Sestre nastavljaju sa radom na novoj kolekciji GOLDEN RUSH koja je takodje inspirisana dvema metropoloma, Beogradom i Cirihom, što je urodilo spojem tradicije, arhitekture i kulturnom baštinom te nasledjem.

U novoj kolekciji, dizajnerke kombinuju elegantne komade sa malo poznatom zlatovez tehnikom koja predstavlja divan spoj elegancije i tradicije. Zlato je oduvek predstavljalo prestiž, stoga se u ovoj kolekciji nalaze utisci bogatog dizajna i kroja, jednostavnih a opet otmenih ručno radjenih linija koje ćete uskoro moći da pogledate u SC ATELIERU.

SISTERS CODE izabrao je modnog blogera i influencera Josipa Grabovca da bude njihov brand ambasaador na prestižnom modnom dogadjaju Pitti Immagine u Firenci i na milanskoj nedelji mode.

Svojom pojavom, Josip je izazvao pažnju i reakcije modnih znalaca u SC TWIN-SET komadima iz jesen-zima kolekcije koja je uspešno prikazana na 42. Belgrade Fashion Week-u.

FOTO: David Glauso