Nermin Puškar, bosanski kantautor sa slovenskom adresom, predstavio je novi singl “Tiha voda”.

Poznati pevač i kompozitor slavu je stekao kao frontmen grupe “Knock Out” koja je početkom ovog veka punila dvorane širom regiona.

Publika u Srbiji i Crnoj Gori upoznala ga je 2003. godine na Sunčanim skalama gde je nastupio sa pesmom “Trag u pijesku”, kojom je tada najavio i svoj prvi samostalni album “Novi svijet”.

Do danas, pesme Nermina Puškara otpevala su mnogo značajna muzička imena, među njima i Tony Cetinski, Jacques Houdek, Marija Husar, Amel Ćurić, a popularni “Puško” može se pohvaliti i saradnjom sa Dinom Merlinom i Mayom Sar!

Talentovani muzičar sada je publici predstavio pesmu “Tiha voda”, za koju je napisao muziku i tekst, dok aranžman potpisuje jedan od najboljih regionalnih muzičkih producenata Mahir Sarihodžić.

–  Pjesma “Tiha voda” odlično se nadovezuje na moj prethodni singl “Kad u ovu ljubav sumnjam”, a obe najavljuju moj naredni album. Radujem se što je pjesma već naišla na odlične reakcije publike širom regiona, nadam se da će tako biti i u Srbiji – kaže Nermin Puškar.

Download (Tiha Voda wav):  https://we.tl/1Ls1LrUmNd